Saturday, May 7, 2011

QIAMULLAIL .

best gila . tapi pening pala la sebab bangun pon 4.30 pagi , tido pon lewat , pkol bape pon x tgk jam . time malam bising gila . nak tido pon x boleh , cikgu mai tido dgn kmi , pastu semua senyap .. kawan saya bawa topeng hantu yang SCARY MOVIE punye tu . kononlah nak takot kan orang . qiamullail tu best , tapi mase solat sunat hajat ustaz tu bace doa panjang sangat . sebab dia bace panjang sangat saya pon amik kesempatan untuk tido .hehe :D . laki sape yang bising kena kawat , pompuan x taw tapi depa kna kacau . aku nak terima kasih kat DIK YON sebab ajak kami pindah tempat tido . kalau tidak kena kawat la jawabnya . 



nasib baek x de orang mcm ni hari tu . 


2 comments:

ain dzaya said...

rugi apda sesiapa yg ta penah rasa niat qiamulail...waktu tue jela yg ada utk menangis dan mengadap Allah..hanya Allah yang tahu segalanya..

akmal said...

Btol2 . Rugi sgat2 .