Friday, April 22, 2011

My Best Friends .

Kawan paling-paling rapat ialah Naufal(opal) , Altaf(atap) , Syahin(cain) , Nabil(bang bil) , Syed(tak dak) , Aiman dua-dua .(dua-dua pon tak dak) , luqman(lukmen) , Haikal(monyet) , Zulhasraf(mat ten) Hazeimi(dik mi) , Aidil(yin) , Joe(joe) , Afiq(ka) dan banyak lagi la . Yang paling rapat opal . dia tu memang rapat dengan saya . kalau pergi mana pon ajak saya . kalau dia x mai saya selalu dok ngan atap , zul , haikal  . mereka memang sporting . ni yang saya tulis ni semua geng wakil sekolah . Tapi ade yang tak main wakil sekolah AIMAN DUA-DUA tak main . Opal dah la hensem baik pulak tu , susah nak dapat kawan macam ni . Kalau abah naik pangkat mintak-mintak la tak kena pindah . malas la nak pindah . nak dok Kedah je . Ni cite Best Friends masa dalam team PKG bola . Kawan baik aku dalam pkg ialah , naufal taman uda , syed titi gajah , amri taman awana , amier datuk kumbar , irwan datuk kumbar ,aiman titi gajah ,lutfil taman uda dan semua dalam team tu la . Itu je la pasai best friends aku .



ASSALAMUALAIKUM ,
Sekian Terima Kasih .

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

nabil hakim said...

amal best tgk ang punya blog...youre my best friends 2...

akmal said...

nadh : terima kasih :D

akmal said...

nabil : pon sma .